Persoonlijk contact?

Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden komen wij ook graag met u in contact! Bent u op zoek naar een tuinadviseur of hovenier? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te bespreken en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact mogelijkheden

U kunt contact met ons opnemen via de mail, whatsapp of telefonisch.

 

 

 

Email: info@fijntuinadvies.nl

Tel / whatsapp: 0621348394

Wij kunnen ook contact met u opnemen

Via onderstaand formulier kunt u alvast uw vraag en uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vaak gestelde vragen

Een vraag die wij regelmatig horen. Daarom hebben wij het antwoord op de vraag: Hoe maak je een beplantingsplan? Op een speciale pagina voor je geplaatst! Kom je er zelf niet aan uit? Dan kunnen wij ook het beplantingsplan maken. Wil je liever zelf het beplantingsplan maken met wat hulp van ons? Dat kan natuurlijk ook!

Hoe leg je een gazon aan? Die vraag krijgen wij maar al te vaak! Belangrijk bij het aanleggen van het gazon is dat je ervoor zorgt dat de onderschat optimaal gemaakt wordt voor de jonge grasplant om te kiemen (bij graszaad) of aan te groeien (bij graszoden) Een goed gazon aanleggen begint dus bij de ondergrond. 

Stap voor stap lezen waar je op moet letten? kijk dan hier: hoe leg je een gazon aan?

Omdat biodiversiteit heel belangrijk is en mensen dit graag willen verbeteren krijgen wij vaak de vraag: Hoe krijg ik meer vlinders in de tuin? De grootste stap die echt het verschil maakt maak je al in de winter. Zorg ervoor dat de rupsen kunnen overwinteren in je tuin zodat deze in het voorjaar verpoppen tot een echte vlinder in je tuin! Hoe je dit voor elkaar krijgt lees je op onze pagina: Meer vlinders in de tuin