Tuinadvies op maat

Wat kunnen wij voor u doen?

Op zoek naar professioneel tuinadvies? Onze experts zijn er om u te helpen met al uw tuingerelateerde vragen en problemen. Van tuinontwerp tot plantkeuze en onderhoud, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw droomtuin te realiseren.

Een mooie tuin is een verlengstuk van uw huis en biedt een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Onze tuinadviseurs helpen u graag bij het creëren van een buitenruimte die perfect past bij uw wensen en behoeften. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke tuin, groot of klein, en voor elk budget.

Dit kunnen wij onder andere voor u doen:

  • Tuinontwerp en -planning: Van een eerste schets tot een gedetailleerd ontwerp, onze tuinontwerpers werken samen met u om een plan te maken dat perfect past bij uw levensstijl, dromen en wensen.
  • Plantadvies en Beplantingsplannen: Onze adviseur Niels Treffers adviseert u over welke planten het beste passen bij uw tuinomstandigheden en uw wensen. En geeft u tips over hoe u ze het beste kunt verzorgen. Ook kunnen wij voor u de beplanting leveren en planten.
  • Tuinonderhoud en -verzorging: Een mooie tuin vereist regelmatig onderhoud en verzorging. Ons tuinonderhoud omvat onder andere gazononderhoud, snoeien van de beplanting, en bemesten van de beplantingen en het gazon. Voor wensen over tuinonderhoud op maat kunt u ook contact met ons opnemen.
  • Landschapsontwerp: Of u nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, onze adviseur heeft de expertise om uw visie tot leven te brengen in een tuin of park. Dit doen wij ook voor bedrijven en overheden.
  • Advies over tuinverlichting, bestrating en tuindecoratie: Onze adviseurs kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste verlichting, bestrating en decoratie om uw tuin naar een hoger niveau te tillen. En de tuin compleet te maken.

Onze tuinadviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd over tuinieren en het creëren van mooie en functionele buitenruimtes. Wij streven ernaar om uw tuindromen waar te maken en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw budget en behoeften.

Naast onze diensten bieden wij ook een uitgebreide database met informatie over planten, tuinontwerp en tuinonderhoud. Onze website bevat tal van artikelen die u kunnen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw tuin.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de tuin van uw dromen. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een compleet nieuw tuinontwerp, wij staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Meer informatie over onze diensten in uw tuin?