Search

Diensten

Het genot van een betrouwbare partner voor jouw buitenruimte

Wat kunnen wij voor je doen

Een mooie tuin is een verlengstuk van jouw huis en biedt een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Onze tuinadviseurs helpen u graag bij het creëren van een buitenruimte die perfect past bij jouw wensen en behoeften. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke tuin, groot of klein, en voor elk budget.

Tuinadvies

Op zoek naar professioneel tuinadvies? Onze experts zijn er om u te helpen met al uw tuin gerelateerde vragen en problemen. Van tuinontwerp tot plantkeuze en onderhoud, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw droomtuin te realiseren.

Beplantingsplan

Onze deskundige adviseur, Niels Treffers, staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van planten die perfect aansluiten op de specifieke omstandigheden in uw tuin en voldoen aan uw persoonlijke voorkeuren. Niels voorziet u van waardevolle tips over de optimale verzorging van de planten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de geselecteerde beplanting voor u te leveren en te planten, voor een zorgeloos en prachtig resultaat in uw tuin.

Projectbegeleiding

Het verwezenlijken van jouw ideale tuin vraagt om nauwkeurige planning, coördinatie en vakkundigheid. Met onze professionele projectbegeleiding voor jouw tuin nemen wij de stress en zorgen weg, en zorgen we ervoor dat jouw tuinproject succesvol en naar wens wordt gerealiseerd.

Bodemonderzoek & verbetering

Een gezonde tuin begint bij de bodem. De kwaliteit ervan beïnvloedt direct de groei, bloei en vitaliteit van je planten. Regelmatig bodemonderzoek is essentieel om waardevolle inzichten te verkrijgen en doelgericht actie te ondernemen. Deze informatie dient als basis voor een plan van aanpak, gericht op bodemverbetering om je tuin optimaal te laten gedijen.

Tuinproducten

Om een tuin aan te leggen en te onderhouden heb je materiaal en gereedschap nodig. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, beregening, harken, scharen en tuinmeubels. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen wij je adviseren en de producten leveren. Aan deze pagina wordt nog hard gewerkt! Op zoek naar tuinproducten? Neem dan contact met ons op.

Aan de slag met jouw droomtuin!

 

 

Meer weten over onze diensten? 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of bekijk de pagina over onze diensten.