Projectbegeleiding

Wij kunnen in iedere fase van een project een deskundig en onafhankelijke second opinion bieden. Twijfel je over je eigen beslissingen of die van je hovenier? Dan kunnen wij je met ons onafhankelijk advies verder helpen. Wij staan hiermee klaar voor hoveniers en particuliere als het gaat om ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. Je wordt door ons onafhankelijk geadviseerd en begeleid zodat de gestelde doelen gerealiseerd kunnen worden om een optimaal resultaat te creëren. Een investering waar je jarenlang plezier van hebt! 

Wij houden graag het overzicht en zorgen dat je volledig wordt begeleid tijdens het proces van begin tot eind. Denk hierbij aan de plant en materiaal keuzes, budget begeleiding, offerte check en het inmeten of tekenen van je tuin. Ga je het project zelf aanpakken of wil je jezelf laten begeleiden bij de juiste keuze voor een hovenier of tuinarchitect? Wij kijken graag met je mee. 

Bij onze projectbegeleiding hoort ook het houden van controles op de uitvoering van het project en het juist gebruik maken van de materialen. Op deze manier heb je een onafhankelijke partij die je bijstaat voordat het misgaat. Zowel bij doe het zelfprojecten als uitvoering door derden. Wij controleren meetbaar en toepasbaar. Zo kunnen we discussies met derden voorkomen en ons eerlijke en onafhankelijke advies geven. 

Met onze vakkennis en creativiteit helpen we je graag op weg naar je eigen droomtuin! Onze jarenlange ervaring in diverse lagen van de branche helpen ook jouw project naar een goed einde!