Search

Nog meer gratis tuintips!

Nooit genoeg tuintips

Omdat je nooit genoeg tuintips hebt zijn wij continue bezig om nieuwe tips voor je beschikbaar te maken. Hierbij maken we gebruik van onze praktijkervaring, maar gaan wij ook actief op onderzoek uit! Wij stellen onze tips voor de tuin altijd centraal. Uiteraard zijn de tips vaak algemeen voor de doorsnee tuin. Speciaal daarom hebben wij onze tuinconsulten op maat! Hierbij komen wij graag bij je langs om door je tuin te lopen, te genieten van je eigen unieke stukje buitenleven en je hierbij te voorzien van tuintips op maat voor jouw gemaakt! 

Hoe gebruik je de tuintips?

Hoe je de tuintips het beste in de praktijk kan brengen, kan nog wel eens lastig zijn. Je gaat voor jezelf na, hoe is de tuin nu? Waar ben ik tevreden over? En wat kan er nog beter?  Ga dan op zoek naar het onderwerp waar je mee geholpen wilt worden, en bekijk wat er voor jou tussen staat!

Een aantal van onze tuintips

Voor meer tuintips ga je naar De beste tuintips 

Waarom deze tips?

De tuintips op onze website zijn volledig gratis te gebruiken! Wij hebben onze ervaring op gedaan in de groene sector als Hovenier, Greenkeeper op een golfbaan, Het Brabants Landschap, Sportvelden, Beregeningen, en een bodemadviseur. Door deze kennis te mengen met onze passie voor mooi groen, levensgeluk en buiten genieten hebben we de perfecte cocktail om van jouw buitenruimte of tuin. Omdat wij graag onze kennis en passie voor iedereen beschikbaar willen maken geven de beste tips hier gratis weg! Wij werken graag vanuit de bodem en proberen de problemen in de tuin, in de basis te zoeken. Op deze manier werken wij op een duurzame en verantwoorde manier aan een verbetering van het levensgeluk!

Onze passie en kennis in je tuin?

Wij bieden diverse diensten aan om jou te helpen je te tuin aan te leggen, te onderhouden, te renoveren of problemen in de tuin op te lossen! Hoe we dit doen en wat we voor je kunnen betekenen lees je bij Onafhankelijk tuinadvies

Schrijf je in voor ons GRATIS online tuinmagazine