Search

Tuinadvies met passie voor groen

Dat is pas Fijn Tuinadvies

Het bedrijf Fijn Tuinadvies is een bedrijf dat al jaren terug gaat in de tijd. Gedurende de opleiding tot manager tuin park en landschap heb ik mij gericht op een uitgebreide plantenkennis, bodemverbetering, beeldbestekken en sportterreinen. Deze kennis wil ik nu ook graag voor jouw beschikbaar maken. Wij staan voor je klaar met onze projectbegeleiding en tuinconsulten op maat. Graag maak ik mijn ruim 10 jaar ervaring en een flinke dosis passie voor jouw beschikbaar! Gaan we er samen (weer) iets moois van maken?

We staan graag voor je klaar!

Met onze uitgebreide gespecialiseerde dienstverlening staan we graag voor je klaar! Op zoek naar de leukste tuintips? Lees dan onze interessante artikelen hier

Tuinadvies op maat? Lees dan snel verder! 

 

Fijn Tuinadvies op maat

Wij staan graag voor u klaar om van uw tuin (weer) een plaatje te maken. Een plek om te genieten, te onthaasten en lekker te klussen. Voor een ieder is wat wils bij ons te vinden. Weer genieten van de tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen! 

Project begeleiding

Een nieuwe tuin aan laten leggen, ontwerpen of laten onderhouden? En op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke gesprekspartner voor het begeleiden van je project? Wij staan voor je klaar! 

Tuin consult

Op zoek naar een betere tuin? Of problemen in uw huidige tuin? Tijdens een uitgebreid tuin consult lopen we door uw tuin. Hier bekijken uw knelpunten en de pareltjes en bekijken hoe we samen de tuin nog beter kunnen maken!

Doe het lekker zelf!

Zelf aan de slag in de tuin? Maar weet je niet hoe of wat je moet doen? Dan helpen wij je graag. We bekijken de werkzaamheden, geven duidelijke uitleg en ondersteunen je waar nodig. 

Aan de slag!

sta je nu te popelen om aan de slag te gaan? Wij helpen je graag! Neem via onderstaande knop gemakkelijk en snel contact met ons op dan gaan we er iets moois van maken!

Waarom Fijn Tuinadvies?

Altijd ondersteuning op maat

Onze service is geschikt voor vrijwel elk budget. Of het nu gaat om ondersteuning bij uw doe het zelf projecten, een losse tuin consult of het begeleiden van een aanleg of onderhoud project van een nader te bepalen derden partij wij staan voor u klaar.

Persoonlijke service

Onze service is persoonlijk met een vast aanspreekpunt voor het gehele project. Wij werken vanuit passie en resultaat gericht. Wij maken graag duidelijke afspraken en zorgen voor een resultaat naar wens.