Maatwerk producten voor de tuin!

Naast het aanbieden van onze diensten hebben wij ook een breed en vernieuwend aanbod aan producten die in uw tuin te gebruiken zijn. Van verlichting tot meststoffen en van beplanting tot rivierkeien en plantenbakken. 

Dit zijn allemaal producten in de tuin die passen in onze maatwerk oplossingen en die wij daarom ook als tuinproducten benoemen op onze platforms. Deze producten zijn op dit moment niet via een webshop bij ons te koop en gaan altijd via een maatwerk oplossing met bijbehorende advisering voor toepassing in uw tuin. 

Rivierkei

Met deze gave rivierkeien krijgt u een natuurlijke uitstraling op een duurzame manier. Deze rivierkeien zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en kennen vele functionaliteiten. Van plantenbak tot wijnkoeler en van ornament tot zitbank. Van deze rivierkeien zijn diverse kleuren, maten en vormen beschikbaar.

Tuinverlichting 

Tuinverlichting zelf aanleggen? Dat is geen probleem met het ruime aanbod 12 volt tuinverlichting wat wij u kunnen leveren. Ook in combinatie met een verlichtingsplan voor uw tuin op maat. Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend uw vraag wegleggen! Wij zullen dan samen met u bekijken of wij de passende oplossing kunnen bieden. Ziet u het niet zitten om dit zelf aan te leggen? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Bemesting

Welke bemesting kun je gebruiken voor je gazon? Of voor je planten. Wij maken bemestingsplannen op maat voor in uw tuin. Hierbij kijken wij niet alleen naar de benodigde bemesting maar ook bodemverbetering komt hierbij aan bod. Dit bemestingsplan is niet afhankelijk van producten uit ons assortiment. Wenst u dit wel? Dan leveren wij deze producten ook! (ook zonder bemestingsplan mogelijk)

Stalen tuindecoraties op maat!

Binnenkort op onze website maar nu al op maat aan te vragen! Stalen producten voor in uw tuin. En alles op maat en volledig naar wens samen te stellen. Een echte eyecather in de tuin? of een naadloze aansluiting met een industrieel interieur? Wij ontwerpen en leveren u de mooiste producten van staal, behandeld zodat u er jarenlang van kunt genieten! 

cartoon_fijn_tuinadvies

Op zoek naar tuinproducten?

Wij adviseren u uiteraard graag en vrijblijvend over de mogelijkheden. Heeft u vragen, of wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Schrijf je in voor ons GRATIS online tuinmagazine