Search

Deskundig tuinadvies

Die perfect aansluit op jouw wensen en de unieke kenmerken van jouw tuin

Iedereen herkent wel dat ene plantje of dat specifieke hoekje in de tuin waar je even geen raad mee weet. Tijdens ons tuinadvies nemen we niet alleen deze knelpunten onder de loep, maar we verkennen ook de volledige potentie van jouw tuin. We leggen de nadruk op de hoogtepunten en gaan op zoek naar eventuele pijnpunten, om vervolgens met passende oplossingen te komen. Het doel is om jouw tuin tot zijn volle bloei te laten komen, met zorgvuldig afgestemde adviezen die passen bij jouw unieke groene oase.

Een nieuwe tuin aanleggen

Heb je een huis gekocht waar de tuin nog volledig moet aangelegd worden? Of een tuin die volledig vernieuwd moet gaan worden maar heb je geen idee hoe je dit aan gaat pakken en wat je ermee wil? Voor nieuwe tuin of tuinen die gerenoveerd moeten worden geven wij advies vanaf de allereerste stap. We zoeken uit wat de wensen zijn en of er al ideeën zijn en gaan samen met jouw aan de slag om deze uit te werken en de volledige potentie uit je tuin te halen en zoveel mogelijk tuindromen werkelijkheid te laten worden.

Problemen met de tuin oplossen

Herken je dat ook? Een hoekje in de tuin dat altijd nat blijft? of het grasveld loopt onder water als het veel regent? Veel mensen herkennen het wel, een probleem in de tuin waarvoor maar geen oplossing lijkt te komen. In veel gevallen bestaat er wel degelijk een oplossing maar is er extra onderzoek en/of materiaal nodig om dit voor elkaar te krijgen. Door een afspraak te maken met onze tuinadviseur kom je tot verhelderende inzichten over je tuin en kom je erachter of, en hoe je jouw tuinprobleem kan oplossen! 

Hoe onderhoud je een tuin?

Naast het adviseren van nieuwe tuinen en het oplossen van problemen bieden wij ook advies op het gebied van onderhoud aan je tuin. Geen idee hoe vaak je een heg moet snoeien? Hoeveel water je moet geven? en hoe je dat gras toch mooi groen houdt. Wij geven advies op maat voor je tuin om je op weg te helpen of langdurig met een onderhoudsplan en indien gewenst hulp bij de uitvoering van het onderhoud door ons, of onze partners.

Aan de slag met jouw droomtuin!

 

 

Meer weten over onze diensten? 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of bekijk de pagina over onze diensten.